Nieuwe patiënten

Aanmelden bij Tandartspraktijk Abcoude

U bent van harte welkom als nieuwe patiënt in onze praktijk. Met het hele gezin. U kunt zich aanmelden op de volgende manieren:

  • Door te bellen naar onze praktijk. Na aanmelding ontvangt u een vragenlijst en maken wij een afspraak met u.
  • Door het inschrijfformulier in te vullen en aan ons op te sturen of te mailen.

Na ontvangst van uw inschrijfformulier nemen wij contact met u op.

Eerste bezoek
Bij uw eerste bezoek zullen we aan de hand van de door u ingevulde vragenlijst uw wensen en verwachtingen bespreken. Mocht u nog tandheelkundige gegevens en/of röntgenfoto’s van uw vorige tandarts te hebben, verzoeken wij u die op te (laten) sturen of mee te nemen. Daarna vindt een uitgebreid mond- en gebitsonderzoek plaats en worden röntgenfoto’s gemaakt. Op basis van deze gegevens bespreken wij met u wat nodig of wenselijk is om uw gebit in een optimale conditie te houden. Afhankelijk van de dekking zal uw ziektekostenverzekeraar in de meeste gevallen de kosten vergoeden.

Behandelplan
Op basis van onze bevindingen en uw wensen kunnen wij ook een behandelplan opstellen, waarvoor soms een extra afspraak nodig is. Als u een schriftelijke begroting op prijs stelt, verstrekken wij die graag.

Betalingen
Om het u gemakkelijk te maken met betalingen hebben wij de facturatie uitbesteed aan FAMED. Voordeel voor ons is dat wij ons volledig kunnen richten op u als patiënt. Het werk als volgt: wij declareren behandelkosten aan FAMED die deze rechtstreeks verrekent met uw ziektekostenverzekeraar. Alleen de kosten die uw zorgverzekeraar niet vergoedt, brengt FAMED bij u in rekening. Op de nota staan hun betalingsvoorwaarden. Voor vragen over uw nota kunt u tijdens kantooruren bellen op: 0900-0885, of op hun website kijken: www.notavanfamed.nl

Op zoek naar een nieuwe tandarts?