Ons Team

Maak kennis met onze medewerkers

De medewerkers van tandartspraktijk stationsstraat in Abcoude staan u graag te woord. Al onze tandartsen zijn geregistreerd in het BIG register.

Hans | Tandartspraktijk Stationsstraat in Abcoude
Drs. Hans Bussink

Tandarts

Werkzaam op: 

Dinsdag08.00 tot 17.00 uur
Donderdag13.00 tot 20.00 uur

Ik ben afgestudeerd aan het Academisch Centrum Tandheelkunde Amsterdam. Sinds afstuderen werkzaam als tandarts in meerdere praktijken. Daarnaast als tandarts-docent verbonden aan het Academisch Centrum Tandheelkunde Amsterdam.

Vervolgopleidingen gevolgd op onder andere het gebied van parodontologie, chirurgie, implantologie en kronen en bruggen aan het Academisch Centrum Tandheelkunde Amsterdam, UMC St Radboud Nijmegen en Straumann Basel Zwitserland.

Evgeny | Tandartspraktijk Stationsstraat in Abcoude
Drs. Evgeny Sen

Tandarts

Werkzaam op: 

Maandag09.00 tot 17.00 uur
Woensdag09.00 tot 17.00 uur

Ik ben afgestudeerd aan Radboud universiteit Nijmegen en heb ook 6 jaar in Rusland gestudeerd en heb daar 4 jaar gewerkt als tandarts aan de universiteit van Ekaterinburg.

Naast mijn deskundigheid op het gebied van Algemene Tandheelkunde beschik ik ook over uitgebreide kennis op het gebied van esthetische/cosmetische tandheelkunde, endodontologie (wortelkanaalbehandelingen), kleine chirurgische ingrepen, kinderentandheelkunde en behandelingen van angstige patiënten.

Adrie | Tandartspraktijk Stationsstraat in Abcoude
Adrie Nagel van Eck

Preventieassistente

Werkzaam op: 

Maandag t/m woensdag08.00 tot 17.00 uur
Donderdag 12.30 tot 20.00 uur

Ik ben 12 jaar werkzaam in deze praktijk. Na een cursus preventie, anesthesie, balieassistent en BHV werk ik met veel plezier in deze gezellige praktijk. Het contact met de mensen spreekt mij erg aan om een zo goed mogelijke zorg te bieden met mijn college tandartsen.